Machines van Haijun van de Wuxistad de Hydraulisch Elektrisch & Materiaalco., Ltd

 

Integriteit-Georiënteerde innovatie eerst,

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd

Van goede kwaliteit staaf gietende machine voor verkoop
Om Wuxi Haijun als partner te selecteren, om vertrouwen en bescherming te selecteren. De correcte keus zal de vlotte verrichting van onze staalcarrière verzekeren.

—— Gilbert Gr Obeid

Dank aan Haijun Wuxi voor het verstrekken van een volledige reeks van professioneel ononderbroken afgietselproject.

—— Ira

Dank u voor uw attente dienst. Wij zijn zeer comfortabel met de productiecapaciteit en de productkwaliteit van de fabriek.

—— Emma

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd
Weergeven van Onze Fabriek mening van onze factory1 Overzicht van ons bedrijf Overzicht van ons bedrijf Ons kantoor onze bureaufoto Het Bureau Het workshopbureau Het workshopbureau DE WORKSHOP

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Verkoper
Grote Markt : Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : HAIJUN
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 3,200,000.00-8,000,000.00
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%
importing country: Southeast Asian countries, Egypt, Georgia , Nigeria etc

De ZWARE INDUSTRIEco. van WUXI HAIJUN, Ltd is een uitvoerige onderneming die wetenschappelijk onderzoek, techniekontwerp, systeemintegratie, materiaalverkoop en installatie integreren, die die kleine particuliere ondernemingen in binnen- en buitenland dienen. Wij voorzien klanten van het algemene ontwerpen van uitsmelting aan ononderbroken afgietsel aan staal het rollen, en wij hebben het hoog rendement productieproces met laag energieverbruik ontwikkeld. Momenteel, zijn de belangrijkste producten ononderbroken afgietselmachines (CCM), staal walserij en hulpmateriaal. Wij ontwikkelen nu positief de verwerkingsmateriaal van het staalschroot en stroomlijnen met hoog rendement en lage geïnstalleerde capaciteit. Het bedrijf wordt gevestigd dichtbij de uitgang van weg van Wuxi-Stad, Jiangsu-Provincie, China, is slechts 2,5 u aandrijving van de Internationale Luchthaven van Shanghai Pudong, met zeer geschikt verkeer.
De stichter van het bedrijf en het diverse techniekpersoneel hebben in de binnenlandse ondernemingen van het grote schaalstaal, met overvloedige theoretische en praktische ervaringen jarenlang gewerkt. Sinds onderneming in 2000, wordt het bedrijf geplaatst zoals: Prima metallurgische materiaalfabrikant en provider.
Op basis van volledig het bestuderen van het metallurgische concept van de materiaaltechnologie van gevorderde landen zoals Duitsland en Japan enz., heeft het bedrijf diverse CCMs met straal van R4-meters aan R12-meters verschillende modellen en specificaties ontworpen; wij voorzien ook de kant en klare techniekdiensten, van gebruikers rondom de wereld, zoals India, Nigeria, Syrië, Iran, Tailand en Vietnam enz. Er zijn ook velen
Wuxi Haijun houdt altijd het integriteit-Georiënteerde geloof van „Innovatie eerste,“, begrijpt volledig de vraag van gebruikers, communiceert in elke sectie in product het ontwerpen, productie, installatie, pre-sale instructie en de naverkoopdiensten, proberen wij het best om meest geavanceerde technologie, redelijkste configuratie, beste kwaliteit, en laagste kosten te bereiken. Wij voldoen strikt het vereiste in ISO9000-kwaliteitssysteem, om het product te maken eerste klasse bereiken.
Met ontwikkeling van onderneming en vereiste van markt, klanten beter om te dienen, heeft Wuxi Haijun staal het rollen materiaalfabrikant, samengevoegd en het staal het rollen project, voorgelegd om van de bouweps van de staalfabriek uit te voeren de het projectdienst.
Om Wuxi Haijun als partner te selecteren, betekent om vertrouwen en bescherming te selecteren. De correcte keus zal de vlotte verrichting van uw staalcarrière en de betrouwbare terugkeer van uw investering verzekeren.
Wuxi Haijun stemt in oprecht vrienden met huis en in het buitenland!

 

Contactgegevens
Wuxi City Haijun Hydraulic Electric Machines & Equipment Co., Ltd

Tel.: 86-510-82613968-8:00

Fax: 86-510-82629173

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)